Khamis, 4 September 2014

Gla Complex shaklee penyebab CYST...Viral ke betul ni?

Assalamualaikum w.b.t..selamat malam semua..huhu macam cikgu tak?

Malam ni ti nak share sikit masalah dan viral yang hangat sangat diwar-warkan oleh orang yang tak berfikiran jauh ni..kat bawah ni adalah kata-kata PM cery kami...


"nak produce sesuatu masakan senang je..google resipi,sediakan bahan..bancuh2..campak masak siap... contoh nk buat donut..kejap je siap..yer tak
TAPI
suplemen shaklee tidak begitu...tak bolih main campur2,bancuh2..tempek label Shaklee.. oh tidak. sebaliknya setiap produk yg dikeluarkn bukan shj ada clinical test,lengkap barisan saintis,jurnal,landmark study tapi fakta paling best BERTAHUN R&D dijl
nkan..bertahun yer bukan sebulan dua....contoh nutriferon amik masa 40thn.. haaa tuuu 40thn..jenuh tungguh.. so bolih bayangkan kualitinya.. tu baru satu contoh,belum i bagi contoh produk shaklee yg lain..
(teringat haritu kat HQ Shaklee di Pleasanton..kami dikenalkan dgn barisan saintis yg terlibat dgn kerja2 penghasilan dan ujikaji produk..stiap team lain task..team utk produk jenis serbuk,utk jenis tablet...dan mcm2 lg ..bukan main2 tu..)

notaki: sekian berita terkini.kesimpulannya, terlalu byk keistimewaan dan kelebihan... fikir2kanlah sendiri,.. Kalau i ckp lebih2,kata berat sebelah pulak..
----
Cery-

www.mamafaiz.com



Menurut kata PM cery ni adalah antara jemaah-jemaah saintis yang berada kat HQ di Amerika..Ramai Team yang buat ujikaji sebelum sesuatu produk di keluarkan..Ni antara gambar yang diorang ambil semasa ke AMERIKA haritu..


Viral apa ni tak fahamlah?

Ha ha ha sebenarnya macam ni...adalah antara yang anti shaklee dah sebarkan virus/viral yang mengatakan GLA COMPLEX shaklee menyebabkan CYST..boleh buang rahim..
Meh sini baca blog sahabat shaklee ti ni okey..dia buat kajian terus kat cikgu ni..cikgu yang menyebarkan fitnah..


ha korang bacalah dengan teliti k...mesej ni,ti pun dapat gak sebenarnya dari customer ti..tapi alhamdulillah ti boleh berfikiran positif.. wassalam

1 ulasan:

  1. takut jugak dgn cyst ni

    http://acikwatie.blogspot.com/

    BalasPadam