Rabu, 24 September 2014

" First Segmen : Jom Tambah Kawan ! by Lieya Yaya "

Assalamualaikum w.b.t..

Apa khabar yer uollss..harap sihat-sihatlahkan..
Now ti join segmen lagi..join segmen lah buatkan ti ramai kenalan..dan ti pun berharap sangat lagi ramai yang sudi berkawan dengan ti..

yang ada impian sebesar-besarnya nak tambah kenalan macam ti..jom join segmen ni..klik jer kat banner ni k..

http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html


Sebelum tu,DIHARAPKAN sudilah follow blog ti juga k..namanya segmen ni JOM TAMBAH KENALAN..huhuhu..

Selain blog "ummi adeeb cot.cet " ni kawan-kawan sudikanlah berkawan dengan ti di FACEBOOK yer..https://www.facebook.com/ctnatrah.shaifuddin

Terima kasih banyak-banyak yer..semoga hubungan kita ni berpanjangan hendaknya..chewahhh...huhu

Tag 



20 ulasan:

  1. singgah dr segmen yang same
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html
    selamat menambah kawan baru

    BalasPadam
  2. Acik datang jenguk

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    BalasPadam
  3. Terima kasih sudi join segmen yaya :) jom tambah kawan blogger lain di sini : Senarai Peserta First Segmen : Jom Tambah Kawan ! by Lieya Yaya

    BalasPadam
  4. Cik Mimie singgah dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    BalasPadam
  5. Singgah dari segmen sama. Jemput ke blog Aina pula ye~ ^^

    AinaAkmal

    BalasPadam
  6. Hye. Bawah segmen yang sama. Done follow blog kamu. :)

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/09/First-Segmen-Jom-Tambah-Kawan-by-Lieya-Yaya.html

    BalasPadam
  7. singgah sini dari segmen yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    BalasPadam
  8. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    BalasPadam
  9. segmen yang sama

    http://azraalyana.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    BalasPadam
  10. singgah dari segmen yang sama, follow sini#50

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    BalasPadam